Press enter after choosing selection

'Control Tower' In Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957

'Control Tower' In Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957 image
Published In
Ann Arbor News, May 11, 1957
Caption
From The 'Control Tower': One gets good visibility up to the nursery window from this "control tower" kitchen, so described by Air Force Capt. Ralph Bentley. The stairs lead up to the sleeping area and down to a recreation room.

Kitchen In Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957

Kitchen In Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957 image
Published In
Ann Arbor News, May 11, 1957
Caption
Pleasant Maze: From the outside Capt. and Mrs. Ralph Bentley's home at 2685 Hawthorn Rd. resembles both a modern split-level style of architecture and, from the porch, the bridge of a ship. the kitchen (below) [this photo], is the control tower from which one views the living room in the foreground, and a nursery through the window at the upper left side of the stairs. That suspended balcony above the kitchen counter is a study.

Boys' Room In Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957

Boys' Room In Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957 image
Published In
Ann Arbor News, May 11, 1957
Caption
Divided Boys' Room: This bedroom, with its sliding partition, paneled plywood walls and sloped ceiling offers a comfortable setting for a boys' bedroom. The floors are of vinyl plastic. The cupboards provide ample storage facilities.

Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957

Bentley Mid-Century Modern Home On Hawthorn Rd., May 1957 image
Published In
Ann Arbor News, May 11, 1957
Caption
Pleasant Maze: From the outside [this photo], Capt. and Mrs. Ralph Bentley's home at 2685 Hawthorn Rd. resembles both a modern split-level style of architecture and, from the porch, the bridge of a ship. the kitchen (below) is the control tower from which one views the living room in the foreground, and a nursery through the window at the upper left side of the stairs. That suspended balcony above the kitchen counter is a study.